Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Όταν το εγώ γίνεται εμείς {και τούμπαλιν}

Τις τελευταίες μέρες γίνεται χαμός με το ασφαλιστικό και το σκάνδαλο Μαγγίνα, γιατί κατά τη γνώμη μου περί σκανδάλου πρόκειται, αλλά εγώ σιωπούσα. Μέχρι που δέχθηκα και καταγγελία για πρασσινομπλεδισμό.
Τώρα τι είναι αυτό μην με ρωτήσετε γιατί θα βρεθώ σε δύσκολη θέση.
Ξέρω όμως ότι την σήμερον ημέρα είναι βρισιά.(!)
Έτσι αποφάσισα να γράψω κάτι μικρό αν και η αγαπητή Ιφιγένεια με προτιμά στα σορολόπ μου. Της υπόσχομαι άλλο ένα σορολόπ του άκουσα προχθές.
Το τελευταίο διάστημα όλοι είμαστε πανικόβλητοι ένεκα των μεταρρυθμίσεων του Ασφαλιστικού (μετά το φαγοπότι των ταμείων!!) από τον αγαθό πρωθυπουργό Ραφήνας και πάσης Ελλάδος. Όχι δεν θα τα χώσω στη ΝΔ και στον Αλογοσκούφη. Τους βαρέθηκα, νισάφι πια.
Θα τα χώσω σε σας, μάλλον σε μας.
Η σημερινή κοινωνία της υπεραφθονίας και της κατανάλωσης όπως έλεγα και παλιότερα έχει ξεχάσει ένα πράγμα. Ότι δεν υπάρχει εγώ αλλά εμείς. Από τη στιγμή που αρχίσαμε να αποδομούμε το εμείς για χάρη του εγώ το παιχνίδι χάθηκε.
Ναι ναι, ξέρετε τι εννοώ, εσύ ο κύριος με το μουστάκι, μην το παίζεις άσχετος.
Από τότε που όλοι μας αρχίσαμε να θεωρούμε ότι εμείς πρέπει να βολευτούμε στο δημόσιο, ότι δεν πειράζει που κλέβουμε από την εφορία αφού τόσοι το κάνουν , ότι δεν πειράζει να χτίζουμε αυθαίρετα (Μαγγίνας μια που τ’ αναφέραμε), ότι δεν πειράζει να λουφάρουμε από τον στρατό και τόσα άλλα πράγματα, η κατηφόρα ήταν μπροστά.

Λοιπόν, πριν ξαναπαραπονεθήτε σκεφτείτε όλα αυτά και αρχίστε να αλλάζεται εσείς (εμείς) πρώτα και τότε κανείς Αλογοσκούφης δεν θα ξανατολμήσει να κάνει τίποτα.

Και τώρα τα σορολοπ





Γιατί στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών δεν είχαν αυθεντικούς Τσιγγάνους?

Απάντηση: Γιατί θα έκλεβαν την παράσταση

Μαρία Αθ. / 21 ετών / Νέος Κόσμος

3 σχόλια:

Katerina ante portas είπε...

Πρωτόπαππας στο πασόκ Μαγγίνας στη ΝΔ άστα.. Η κακοδαιμονία συνεχίζεται.
Όμως ΕΜΕΙΣ τους ψηφίζουμε.Πως μας πείθουν;

If...ιγένεια είπε...

Αναψυκτήριο μαη ας.. Ρόμπες.. ;p γι αυτό προτιμώ τα σορολόπ.. ;D

If...ιγένεια είπε...

Χρόνια σου πολλά με υγεία, αγάπη και ότι επιθυμείς να το πάθεις.. :)