Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Οι δεσμεύσεις που έγιναν πράξεις!

Παρά τις Κασσάνδρες της αντιπολίτευσης οι δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας εκπληρωθήκαν στο ακέραιο και ήδη 3.5 χρόνια μετά την επανίδρυση του κράτους τα αποτελέσματα είναι εμφανή.
1.Η φωτιά που κατάστρεψε την νότια Πελοπόννησο έσβησε. (αφού δεν υπάρχει τίποτα άλλο να καεί)
2.Η χώρα βγήκε από την επιτήρηση, που μόνοι μας μπήκαμε (αφού γίναμε πλουσιότεροι κατά 25% σε μία νύχτα(!)επειδή επιτέλους εντάχθηκαν τα έσοδα από τα τοπικά προϊόντα της Πελοποννήσου της Κρήτης και άλλων δραστηριοτήτων. Τα ξένα ειδησεογραφικά κανάλια έσκασαν από το κακό τους γιατί οι δικές τους χώρες είναι πολύ πίσω μας και μας έκραξαν. Τα λυσακά τους να φάνε!!)
3. Η παιδεία αναβαθμίστηκε. (Σύντομα δικαίωμα στην μόρφωση θα έχουν μόνο όσοι έχουν λεφτά.)
4. το Ασφαλιστικό λύθηκε αποτελεσματικά. (Μετά τον πολλαπλασιασμό των χρημάτων των ταμείων κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται να τεμπελιάζουμε από τα 65 και μετά έτσι θα παίζουμε στις δουλείες μας μέχρι τα 70!! γιούπι!!)
5.Η ανεργία καταπολεμήθηκε. (Τώρα χάρη στις νέες ρυθμίσεις όλοι δουλεύουν part time για μισθούς αρκετών χιλιάδων ευρώ.)
6. Οι πασόκοι που κατείχαν πολλές θέσεις έφυγαν. Τώρα τις θέσεις τους κατέχουν πιστοποιημένοι νεοδημοκράτες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai mhn ksexname thn ekswterikh politikh ta tosa epidomata thn an8hsh tou tourismou thn stelexwsh twn eidikwn dunamewn me tous "GARDINERIE twn agrwn" kai thn ekplhktikh antitromokratikh organwsh.

Ανώνυμος είπε...

popo se vlepw sto melon na grafeis gia kana podiki i ade stou kakaounaki me ta mila pou exeis k tis paropoides pou foras...

non journalist* είπε...

Επειδή κατά την γνώμη μου δεν έχω παρωπίδες, πες μου την δική σου άποψη επώνυμα για να την συζητήσουμε…. Αλλιώς μάλλον ρίχνεις λάσπη και λες γενικόλογα.

non journalist* είπε...

ΥΓ. Τι είναι τα mila αγαπητέ ανώνυμε? Γιατί όσο και αν έψαξα στο ελληνικό λεξικό απάντηση δεν βρήκα…. Εκτός και αν με λες δέντρο.