Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Καλωσήρθες πάλι, τρελό καρναβάλι

Ζουμερό και με πολλά τεκταινόμενα το τελευταίο δεκαήμερο. Και τι δεν είδαν τα ματιά μου, που δόξα τω θεώ έμειναν στη θέση τους.
Στην πολιτική σκηνή κυριάρχησε το Skopia-Skopia mi Sko με τους τρελούς εθνικιστικούς ρυθμούς να λικνίζουν τη χώρα. Η Ντόρα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να μας βγάλει ασπροπρόσωπους αλλά όταν σε καλούν για τανγκό και εσύ χορεύεις καν-καν, ε! το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι και το καλύτερο.


Ο σεβασμιότατος Άνθιμος εκ Μακεδονίας ορμώμενος διοργανώνει συλλαλητήριο-αποκριάτικο πάρτι με καλεσμένη τη Ραφαέλα Καρρά για να ενισχύσει τα επιχειρήματα της ελληνικής διπλωματίας ότι οι άλλοι, οι όξω-από-δω λέγονται Σκόπια και όχι Μακεδονία. Επειδή όμως η Ραφαέλα είχε κανονίσει θα την αντικαταστήσει η δική μας στάρ Έφη Θώδη που θα το πει και καλύτερα...

Ο αγαθός πρωθυπουργός Ραφήνας και Πάσης Ελλάδος αγρίεψε μετά το αδιέξοδο λέγοντας ευθέως πια πως η μόνη λύση στην αδιαλλαξία των γειτόνων είναι το βέτο. Να που συμφωνώ και σε μια δήλωση του. Ωραία τα είπε. Να δω μόνο αν θα κρατήσει το λόγο του ή αν θα είναι κάτι παρόμοιο με τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ (ενωμένο- δυνατό ;). Ισχυρίζεται πως δεν θέλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ χωρίς να έχει προηγηθεί λύση με την ονομασία και προετοιμάζει ομάδα κρούσης για να αντιμετωπίσει την πτώση των δημοκοπικών ποσοστών του.





  • Η δική μου άποψη για το Σκοπιανό ζήτημα είναι ότι πρέπει να τους αφήσουμε να ονομαστούν Μακεδονία. Μετά από αυτό θα μπορέσουμε να τους προσαρτήσουμε. Στη συνέχεια θα πρέπει να διεκδικήσουμε και το Κόσσοβο ως προστάτες του χριστιανικού πληθυσμού και ταυτόχρονα τους Αγίους Σαράντα αφού έχουμε και τους έλληνες βορειοηπειρώτες. Τέλος να ορίσουμε αρχιστράτηγο τον Καρατζαφέρη και να πάρουμε την πόλη.

ΥΓ: Αναρωτιέμαι τι θα ντύσει τα δίδυμα η υπολοχαγός Νατάσσα για τις απόκριες.
Αν θέλει την συμβουλή μου να τα ντύσει Θέμο και Μάκη γιατί στο φωτομοντάζ που τα είδα στους ομώνυμους ρόλους, πολύ μου άρεσαν.






15 σχόλια:

Είδωλο είπε...

Στην αμμουδια μου κλεψανε την βαρκα...

Ελλας το μεγαλειο σου.

revqueer είπε...

Βρίσκω εντελώς πρωτοποριακή τη πρότασή σου και εύχομαι να υλοποιηθεί το συντομότερο για το καλό όλων μας!

IaTriDis είπε...

(άσχετο) ρε σύ βάλε λίγο καλύτερα το σκίτσο γιατι τα λόγια δεν φαινονται καθαρά!Καλή σου μέρα!

σορολόπ είπε...

Απολαυστικότατο κείμενο! Μπράβο mon petit :)

non journalist* είπε...

x-ouranou: den se katalavainw, ti ennoeis? ( mou tin eipe twra?)

revqueer: nomizw oti einai kai realistiki sunama..

pano iatridi: tin ekopsa alla xalasan ta pixels.. sorry

sorolop: merci beaucoup

faraona είπε...

Ολο καλαμπουρια και χαρες βλεπω εδω!Ας γελασω ΧΑΧΑ!!
Αντε αντε!Γραψε και κανενα σοβαρο αρθρο ,ηρθε η ωρα πια!Ε?


Πηγα στην ξαδερφουλα της μιλησα και την εβαλα ΚΑΙ στα links μου!

Ευχαριστημενος ???

Θελω φιλακι!ΧΙΧΙ!!!

non journalist* είπε...

Smouats!!!!!!!!!

Nai ontws olo kalabouria eimai gt kanenas den prokeitai na dwsei simasia sta sovara mou a8ra.. exw sto arxeio.. ta prwta prwta, an 8es diavase na mou peis gnwmi..

A! kai pes m gt ftiaxneis mono tetoiou eidous kosmimata..

non journalist* είπε...

Smouats!!!!!!!!!

Nai ontws olo kalabouria eimai gt kanenas den prokeitai na dwsei simasia sta sovara mou a8ra.. exw sto arxeio.. ta prwta prwta, an 8es diavase na mou peis gnwmi..

A! kai pes m gt ftiaxneis mono tetoiou eidous kosmimata..

faraona είπε...

Πανο
Καλημερα!
Τα εχω διαβασει ολα οσα εχεις γραψει.Τα διαβασα απο τοτε που σ επισκεπτομαι!Κι επειδη ξερω οτι οταν θελεις να γραψεις,γραφεις καλα , γι αυτο σου το ειπα!
Η ηλικια σας βεβαια οπως ομως κι ολες οι ηλικιες εχει μπολικο ''δε βαριεσαι''και οξεια ''ευκολιτιδα'' σε ολα!Ναι αλλα το γραψημο ειναι εργοχειρο και η καθημερινη εστω λιγων γραμμων καταθεση του στο χαρτι ανοιγει αυλακια στον εγκεφαλο και τον ξεμπουκωνει!''Αυτο θυμησου το''.

Ενα αλλο που ηθελα να σου πω ειναι να αλλαξεις επιτελους αυτα τα λατινοπαραξενα γραμματα στα σχολια σου γιατι εκτος απο αντιαισθητικα ειναι και δισαναγνωστα.
Και επισης αν θελεις απο το ΚΑΡΟΥΣΕΛ μου παρε την διευθυνση του Αχιλλεα Κεχιμογλου και διαβαζε τον ειναι μεγαλυτερος απο σενα αλλα αξιζει να τον παρακολουθεις.
Οσο για τα κοσμηματα σου απαντησα εκει που με ρωτησες δηλ στο μπλογκ μου.Ομως οπως σου ειπα και πριν,αντι να πας πρωτα εκει να δεις την απαντηση ,ρωτας απο δω ...εμ πατα το κουμπακι και πανε και λιγο παραπερα....αχχχχ!!!!

Αντε φιλι...και στρωσου λιγο στο γραψιμο

Θελω να βλεπω ωραια κειμενα βγαλμενα απο φρεσκα μυαλα!!!!


Σμααατς!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου μικρε!
Εγω παλι προτεινω τριπλη ονομασια (η διπλη θα διχασει).Αφου ολο το προβλημα δημιουργειται εξαιτιας του ονοματος..Εξαλλου ολα μεσα στο μυαλο ειναι..Αυτοι θα λεγονται Μακεδονια, εμεις θα τους λεμε Σκοπια και το ΝΑΤΟ για διπλωματικους λογους θα τους λεει οπως θελει.Η λυση θελει απλη φιλοσοφικη σκεψη.. hehehe

Ανώνυμος είπε...

Α, γραψε και κατι για το Σαρκοζι.Μην ξεχνας οτι λεγεσαι anti-sarko.Πολλοι, κυριως γαλλοι δημοσιογραφοι, τα εχουν βαλει μαζι του και αναρωτιεμαι, τον ζηλευουν για την Καρλα Μπρουνι;

Meropi είπε...

Μικρούλη μου δημοσιογράφε,
ήρθες από τη γειτονιά μου και είπα να σου ανταποδώσω την επίσκεψη. Λοιπόν ωραία κοστούμια για τα παιδιά τους οι σεμνοί και ταπεινοί, μόνο που η Νατάσα θα πάθει δισκοπάθεια να κουβαλά το Θέμο. Χα χα χα

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Tο κακό είναι πως το καρναβάλι συνεχίζεται όλο το χρόνο αδελφέ.

faraona είπε...

Πανο μου


Σμαααατς!!!!!

Για το μπουκετο.
Καλο τριημερο.

Sousou Delatroba είπε...

Αγαπητέ κύριε Πτη Ζουρναλίστ,

Μου αρέσκει ο τρόπος με τον οποίο επιλέγετε να κάμετε ρεπορτάζζ! Πέρασα να σας ευκηθώ καλό καρναβάλλλι!

Αλήθεια, τί θα ντυθείτε;
Σουσού


ΥΓ: Τα δίδυμα θα μπορούσαν να ντυθούν το έν 'στιγμιαίο' και το άλλο 'λάθος'. Αλλά αυτό είναι από άλλο επεισόδιο.