Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Ευοίωνες Προβλέψεις για το 2008

1. Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζει τα ίδια και χειρότερα. Η Ολυμπιακή, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ ιδιωτικοποιούνται αλλά οι συντάξεις δεν αυξάνονται καθώς οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ άφησαν καμένη γη.
2. Στην άλλη καμένη γη, αυτή της Ζαχάρως φυτρώνουν νέα υπερπολυτελή ξενοδοχεία μετά από έναν επενδυτικό οργασμό, και στη θέση των πεύκων μπαίνουν πανύψηλοι ινδονησιακοί φοίνικες. Η γνωστή πλέον και ως Sugar-town φιγουράρει ανάμεσα σε τουριστικούς προορισμούς, όπως ο Άγιος Μαυρίκιος, οι Μαλβίδες και το Μονακό.
3. Το ψωμί φτάνει στα 500€, και έπειτα από συνεχιζόμενα συλλαλητήρια, η υπολοχαγός Νατάσσα Καραμανλή συμβουλεύει σαν άλλη Μαρία Αντουανέτα να φάμε παντεσπάνι.
4. Η Ρούλα Βροχοπούλου εκπροσωπεί την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Δάκρυα», το οποίο και κατακτά την πρώτη θέση. Η ΕΡΤ μετά από τις συνεχείς αναμεταδόσεις των τεκταινομένων στο Βελιγράδι διοργανώνει ένα τεράστιο πάρτι καλωσορίσματος στη νέα απόλυτη ελληνίδα σταρ, όπου παραβρίσκονται όλοι οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και πλήθος κοσμικών και καλλιτεχνών. Η ίδια τραγουδά την επιτυχία της αγκαλιά με τον εθνικό σταρ, Αντρέα Ευαγγελόπουλο και αποθεώνεται από τους παρευρισκόμενους
5. Αξιωματική Αντιπολίτευση αναγορεύεται το Mega channel μετά την αιφνίδια εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ, με πρόεδρο την Όλγα Τρέμη και αντιπρόεδρο τον Γιάννη Πρετεντέρη.
6. Η Αγγελική Νικολούλη σε μια ένδειξη ανθρωπιάς αναζητά εναγωνίως το χαμένο ΠΑΣΟΚ σε μια ολοήμερη εκπομπή χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις ψηφοφόρων, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν σπάει την σιωπή του, πληγωμένος από τους εσωκομματικούς υπονομευτές. Παρόλα αυτά και εξαιτίας των ανατιμήσεων της ΔΕΗ, το Ρεύμα του Ευάγγελου Βενιζέλου διαλύεται.
7. Τα Emo κατεβαίνουν σε πορεία στα προπύλαια διαδηλώνοντας εναντίων των tredy. Αυτοί τους στήνουν καρτέρι έξω από το υπουργείο εξωτερικών και γίνεται μακελειό. Απολογισμός, 150 κομμένες φράντζες και 70 μολύβια ματιών χρώματος μαύρου σπασμένα. Ο ΟΗΕ επικοινωνεί με την Ντόρα Μπακογιάννη- Μητσοτάκη στην προσπάθεια αποκλιμάκωσης της κρίσης. Τουρκικοί πύραυλοι στρέφονται προς την ελληνική πρωτεύουσα για να βοηθήσουν την αποφυγή εμφυλίου πολέμου.
8. Η Ανίτα Πάνια φέρνει στη ζωή ένα νεογέννητο αγοράκι κοντό, χοντρό με φαλάκρα, νοητική καθυστέρηση, ένα δόντι και με μόνιμο τικ να κλωτσάει.. Ο Νίκος Καρβέλας υποψιάζεται ότι μπορεί να μην είναι δικό του και γράφει μια ολόκληρη ποιητική συλλογή με τίτλο «πούτσες μπλε».
9. Στη συνέχεια του έτους και μετά από μπαράζ ροζ σκανδάλων (έβγαλαν στη φόρα όλα τα πηδήματα του Μαξίμου αλλά και υπόνοιες για περίεργες επανασυνδέσεις Κώστα- Άρη!) το Mega ρίχνει την κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός παραιτείται. Στις εκλογές του ακολουθούν το Mega συγκεντρώνει το 50% των ψήφων και σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Πρωθυπουργός εκλέγεται η Όλγα Τρέμη και υπουργός εσωτερικών ο Γιάννης Πρετεντέρης. Υπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει η Μαρία Καρχιλάκη, επιπλέον το υπερ-Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης παίρνει ο Πάνος Σόμπολος.
10. Έπειτα από μια πανηγυρική εκλογή, πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας αναδεικνύεται ο Χρήστος Λαμπράκης και πρόεδρος της βουλής η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

keep going!
den exw na pw kt allo!
vevaia prepei na omologhsw pws kallista tha mporoyse na einai st deltio toy star alla ok!pes k alla mporeis!

non journalist* είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
non journalist* είπε...

Οχι και δελτίο του star αγαπητέ! Εκτός και αν είστε νεοδημοκράτης χωρίς χιούμορ. Σε αυτή την περίπτωση περαστικά σας..

κυκλάμινο είπε...

Μ' έφερε! Καλώς σε βρήκα! Ωραίες οι προβλέψεις! Μ' έκανες και γέλασα!Πράγμα δύσκολο την σήμερον ημέρα!
Να είσαι καλά!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αυτό θα πει καζαμίας. Ειδικά εκεί με το ψωμί με έστειλες.

Marina είπε...

Ηρθα να πώ καλή χρονιά και κώλωσα. Μα καλά, δεν ντρέπεσαι! Οι προβλέψεις σου για το 2008 είναι χειρότερες απο τη τωρινή σκατο-πραγματικότητα. Φτού! Φτού!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Σε καλό σου απόψε...γέλασα με το Sugar Town...
Bρε, το μωρό της Πάνια λες να είναι ..σπόρος του Κατμαν...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

If...ιγένεια είπε...

χαχαχαχ.. Ζήτω τα σορολόπ..

Ανώνυμος είπε...

"Στην καμένη γη της Ζαχάρω"
Ελπίζω να είναι από λάθος, και να μην πιστεύεις ότι το τοπωνύμιο "Ζαχάρω" στην γενική κλίνεται "της Ζαχάρω"...Όπως το...Φοντενεμπλώ ένα πράγμα δηλαδή!!!ΛΟΛ

Feidias είπε...

xaxaxaxa πολύ καλό αυτό με το άλμπουμ του Καρβέλα και τη SUgar town,ελπίζω πάντως το δημοσιογραφικό σου δαιμόνιο να διαψευστεί αν και πολλά απ αυτά....αν όχι φέτος πάντως στο εγγύτερο μέλλον πολύ πιθανά φαίνονται!Σκέψου!!!Που έχουμε φτάσει...Καλή χρονιά να έχεις και πολλά μαθήματα να περάσεις εύχομαι!

non journalist* είπε...

Απο ότι καταλαβαίνω το Sugar Town επιασε! Καλα δεν το ξέρατε? Δεν είναι δικιά μου προτοτυπία.. Υπάρχει και ταινία. Αγαπητέ roimat, ευχαριστώ για την επισήμανση. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα λάθη έχω ήδη διορθώσει.. Και βασικά ξέρω για την Ζαχάρω και πως κλίνεται, έμενα υπερβολικα κοντά..
ifi μου, εσύ ξέρεις πόσο πολύ μου αρέσουν τα σορολόπ χαχα
Sugar Town for ever!!

Είδωλο είπε...

Aυτο με την κυβερνηση Mega δεν ειναι κι ασχημο. Ποσο χειροτερα μπορουμε να φτασουμε?
Η στον εμφυλιο η στη χουντα (που ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν ειναι και απαραιτητα κακο)
Θα προιτιμησω την διαλυση του κρατους και την πωληση μας στους Αμερικανους ως αποικια τους να ζησουμε το αμερικανικο ονειρο

hamomilaki Anthemis είπε...

Καλή χρονιά, ευτυχισμένη και παραγωγική!! Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να έρθεις στη συντροφιά μας ως συγγραφέας και να βοηθήσεις τα χαμομηλάκια με το ταλέντο και την ευαισθησία σου

Με αγάπη

Το χαμομηλάκι

o βασιλιάς του δάσους είπε...

xa xa xa xa!!! ne aderfe afti einai i alithia....
kai sinxaritiria ...
se proskalo apo tin gonia mou..me endiaferi kai i dikia sou apopsi sta ethnikas mas themata...(an thelis vevea)...:)))

oi tektones kai oi evraiopoihmenoi ''ellhnes'' lene: i istoria den einai pote tixeo gegonow...einai sxediasmena apo emas... pro fitia... egw lew.... tha den tha tous afisoume na kanoune tipota apo afta pou parousiazoun ston kosmo.....sou grafw katopin meletis toy sait sou...diavase to diko mou nomizw pos satanas kai xristos tha ta vroune..oueee gia tis pout...mpip...pou mas doulevoune psilo gazi...kairos na sovareftoume kai na doume tin alithia sta matia..mas kivernane alodapoi...i elada katantise na paidagogoi ta ellinopoula se mia gnosei pou den gnorizoun ta idia to ti tha poei sevasmos pros ton patera...den gnorizoun ton andrizmo tous apo ta 13...kai kapnizoun gia proti fora xasisi stin proti gimnasiou mono kai mono gia na exoun tharos na pidiksoun gkomena..oi kopeles mathane apo ta mesa mazikis enimerosis ton erota gia agapi me apotelesme na pidiounte on lain me agnostous...apo te 13...kai emeis oi ipotithemenoi ellines na milame giua dikeosini tin ora pou kafxomaste gia tin ellada , afth na einai idi poulimeni to 45%tis ghw tiw se ksena kratoi..pola exw na pw aderfe..ma ta ipolipa ta afinw stin krisi sou..aloste den empistevome ta M.M.E. logo to oti einai pseftes kai diavolois twn evraikwn dia-volwn.
efxaristo dia tin filoksenia...

ksipnate re!!!!

o βασιλιάς του δάσους είπε...

an den se ekfrazw aderfe..sou epitrepw evlogimena na svisis to sxolio mou..
i ellada omos den tha pethani:)))

Nick είπε...

ti allo na pei kaneis meta to vasilia tou dasous.

non journalist* είπε...

Αγαπητέ βασιλιά του Δάσους.
Αρχικά έχω να σου πω πως δεν είναι καλή εποχή για βασιλιάδες, ειδικά του δάσους. Ειλικρινά αναρωτιέμαι που βρήκες δάσος να βασιλέψεις. Τώρα σε ότι αφορά να γράψω στο μπλόγκ σου, με τιμά η πρόσκληση, αλλά δεν ξέρω σε ποιο εννοείς γιατί στο προφίλ σου βρήκα αρκετά. Αρκεί το περιεχόμενο να ταυτίζεται με τα θέματα που με αφορούν καθώς και οι απόψεις σου να κινούνται στα ίδια πλαίσια με τις δικές μου..
ΥΓ, σε καμία περίπτωση δεν είμαι εδώ ούτε για να διαγράφω σχόλια, εκτός από υβριστικά που ευτυχώς ακόμα δεν έχω, ούτε για να λογοκρίνω.

Unknown είπε...

να μαι κι εγώ....!!! εξαφανισμένη αλλά επανήλθα προσωρινώς για την νέα ανάρτηση και ήρθα να σου την ανακοινωσω καλέ μου -αφού ήξερα ότι την περιμένεις!!!-

με έχουν παρασύρει στην κρεπάλη...
αντί να διαβαζω τη στίβα βιβλίων που πήρα για τις γιορτές, βρήκα περίοδο για νυχτοπερπατήματα....!!


μου άρεσε πολύ η ανάρτηση σου (οκ μερικά με σοκαραν κάποια άλλα όπως αυτό για τη Γιουροβίζιον δεν τα πιασα αλλά όσον αφορά τον πολιτικό σατιρισμο τον βρήκα πολύ ευστοχο.... και μου κάνει εντύπωση να διακωμοδεί με τόσο έξυπνο τρόπο την κατάντια της χωρας μας ένα παιδι 18 χρονών....

είμαι συνομήλικη σου αλλά είμαι τόσο κλεισμένη στον Γυάλινο Κοσμο μου που άτομα σαν κι εσένα με εντυπωσιάζουν αφάνταστα..
λόγω της διαφορετικότητας....
του αντιφατικού ρεαλισμού...


φιλιά πολλά,

_Κυβέλη_

mahler76 είπε...

Auto me tin Kivernisi MEGA itan apla korifaio.... :)))

non journalist* είπε...

giati den exw dikio? Vevaia den lene kai psemata alla askoun stin ousia antipoliteusi.. Pou einai to pasok oeo??

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο ποστ.Στα προτυπα του πιτσιρικου.
Μια γενικη παρατηρηση:Λενε για μας τους νεους οτι ειμαστε απολιτικ και οτι δεν ασχολουμαστε με τα κομματα.Το σωστο υποτιθεται ειναι οτι θα επρεπε να το κανουμε, αλλα ειναι καπως περιεργο οταν τελικα αναφερομαστε στο πασοκ, στη νδ και στους πολιτικους, δεν ειναι;
Οσο για την αντιπολιτευση του πασοκ, αν εκανε σε αυτο το θεμα "αντιπολιτευση", τοτε ολοι θα το κατηγορουσαν οτι χτυπαει ευκολο στοχο.

Konstans D. είπε...

file mouuuu! twra eida tin mneia pou exeis grapsei gia keini ti foberi mera pou i upofainomeni egrapse istoria spazontas plaka akoma k me tous upallilous twn macdonald! sunexise etc!! teleio t ar8ro s!:OP

Anubis είπε...

Δαγκωτό στην Τρέμη!
Αγαπάμε Καρχιλάκη και για Υπουργό Πολιτισμού να βάλετε τη Μάγια Τσόκλη που έχει κάνει και οδοιπορικό στις πυραμίδες μας.
Μικρέ δημοσιογράφε η σοφία του Θωθ εύχομαι να είναι μαζί σου, τώρα στις εξετάσεις σου. Ως προστάτης θεός των γραφιάδων και των απανταχού σοφών να σου δώσει τη φώτιση να νικήσεις σε κάθε δοκιμασία. Άνοιξε πάντως και κανά βιβλίο για καλό και για κακό..

o βασιλιάς του δάσους είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
faraona είπε...

Μας γεμιζεις αισιοδοξια με τα κειμενα σου!Τροπος του λεγειν βεβαια.Τωρα ρθε ησειρα μου να δηλωσω '''κλααααψ'''εγω που ειμαι εδω πουθενα?Καλησπερες.

o βασιλιάς του δάσους είπε...

agapite mou den se ekana prosklisi aloste ta post pou aforoun tous agramatous ellines p...pou kato apo ta paxia logia ton mme xasane to noima oti tin xora mas os ellines tin poulisane k..kai defteron apo periergia eirtha na dw me ti themata asxolise dioti den eixais xrono na asxolithis me provlimata tis ellinikis kinonias i me tin therapia tous..emeis den sonoume ton kosmo kai oute psarevoume singrafis..aloste eno les alithies edw eseis ta mme kseroume pos ..den asxoliste me tin alithia tou ponou kai tin distixia tou laou para me prosopa kai pragmata..sevomenos omos tin alithia sou ...eirtha en eirini na sou pw pws aderfe ...eseis ta mesa mazikis enimerosis polemate gia tis idees sas me ta psarakia pou sas petane....kai tin idia ora prospernate tin alithia me apathia....

Y>G

oloi oi politikoi pou malonoun metaksi tous mazi travane tis kokes tous kai oti animalia thelis..giortazontas tin epitixia tous me to oti kanoun esas na asxoliste mazi tous tin idia ora pou to politimo ''osmio''to poulane stous tourkous...
efxome pisw apo ta orea singramata sou na mathis pos o vasilias tou kamenou dasous ipereti tin anagenisi tou apo tis staxtes ton kirile anthropwn pou eseis oi mme dimiourgite....
efxaristo gia tin filoksenia sas..


otan enas polema gia mia idea aftos polema.......
ma otan oloi enothoune gia mia idea tote genate i eirhnh..


i dikia mas i idea einai i ousia ..ellada anthropon laou..kai oxi laou pou ergazete gia kapious..esto satirizontas tous...

Ελίζα είπε...

panos alaksame url

alma--libre.blogspot.com pleon

ps. ti ekanes telika me tis simeioseis k tin adigoni?me rotise i melpo tis proales
ego to kaloskeftika k 8a su ekfraso tin apopsi mu msnikws.xx

Argy είπε...

Xexex..nice
Kali xronia:)