Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα!!

Οι μαθητικές καταλήψεις ξαναρχίζουν.
Ξανάρχισαν για την ακρίβεια.. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, στα πανεπιστήμια οι φοιτητές κάνουν συνελεύσεις για να αποφασίσουν με ποιο τρόπο θα κινηθούν τις επόμενες μέρες. Έτσι και εγώ βρέθηκα στη συνέλευση των φοιτητών του Παντείου πανεπιστημίου περιχαρής που για πρώτη φορά θα συμμετείχα σε μια τέτοια διαδικασία.================================================================================================
Στο μυαλό μου είχα πλάσει μια ιδεατή συνέλευση οπού οι φοιτητές θα συνομιλούσαν πολιτισμένα, θα αντάλλασαν απόψεις και θα κατέληγαν σε συμπεράσματα και αποφάσεις. Νόμιζα ότι ήμουν στη Σορβόννη…
Όσοι έχετε συμμετάσχει θα ξέρετε τι συμβαίνει στις συνελεύσεις. Επειδή είμαι σεμνός άνθρωπος θα το πω με τακτ. Της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα =================================================================
Οι ομιλίες των γραμματέων των παρατάξεων γίνονταν άκουσον άκουσον με ντουντούκα!! Ναι μάλιστα , το ορκίζομαι να μην προκάμω να ψηφίσω στις επόμενες εθνικές εκλογές. Σίγα που τους άκουγε κανείς δηλαδή… Οι παρατάξεις φώναζαν κάθε τόσο τα συνθήματα τους όπως π.χ «έσπασε η καπότα του καπιταλισμού και βγήκανε τα μπάσταρδα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ- και α και ου η ΔΑΠ είναι παντού- εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη» και άλλα τέτοια ωραία!
Στο τέλος μάλιστα έγινε και μια δημοκρατικότατη ψηφοφορία που ένας θεός ξέρει τι αποφάσισε (εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα καν το ερώτημα).
========================================================================================================
Μετά από όλα αυτά απόρησα γιατί πήγα…. Θεέ, δώσε μου δύναμη

5 σχόλια:

Ελίζα είπε...

μικρέ δημοσιογράφε, εσύ δεν ήσουν που αγκαλιά φωνάζαμε κάτι συνθήματα ή έχεις κλέψει το blog κανενός άλλου καλαματιανού και μας εμπαίζεις???
κι εσύ κι εγώ όπως πολλοί παρασυρθήκαμε απτη μάζα!μας τραβάγανε και ψευτοκλαίγαμε..

non journalist* είπε...

Αν ψαχνεις τον Πανο, σε πληροφορώ οτι δεν είμαι εγω... Αυτός ο ελεεινός και τρισάθλιος με σφετερίζεται όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Αν τον δεις να του πεις ότι είναι ένα βρωμερό copy paste!!!! TralaLoL....

Nick είπε...

Kalwsorises stin pragmatikotita tou apaideftou gyrw sou pano. einai kalo na geiwnesai. mono tote mathaineis.

tlhmvn είπε...

Γεια σας φοιτητές και σπουδαστές.
Βλέπω ότι κάνετε εδώ και χρόνια καταλήψεις σε Σχολές.
Οι καταλήψεις σας κρατάνε λίγες μέρες και μετά αφήνετε να συνεχιστεί η λειτουργία των Σχολών που καταλάβατε.
Ξέρετε με τι μοιάζετε;
Μοιάζετε με κάποιον που τη γυναίκα με την οποία είναι παντρεμένος τη χαίρονται άλλοι.
Την παίρνουν στο σπίτι και στο κρεββάτι τους, πάνε μαζί της σε εκδρομές και σε διασκεδάσεις, τους συγυρίζει το σπίτι κάθε μέρα, τους μαγειρεύει.
Εσείς, όλο αυτό το διάστημα, της στέλνετε τα λεφτά που βγάζετε από τη δουλειά σας, όπως βέβαια κάθε παντρεμένος άντρας έχει υποχρέωση να κάνει για τη γυναίκα του, που δε δουλεύει.
Και κάποτε, μια φορά στα πέντε χρόνια, θυμόσαστε ότι έχετε μια γυναίκα παντρευτεί, που εκτός από δικαιώματα έχει και υποχρεώσεις απέναντί σας. Και λέτε μέσα σας: δεν είναι κρίμα κι άδικο να αυνανίζωμαι πέντε χρόνια τώρα ενώ η γυναίκα μου γυρίζει με τον ένα και με τον άλλο; Και της παραγγέλνετε να ’ρθει.
Μα και να ήθελε εκείνη δεν την αφήνει ο προστάτης της.
Και τότε παίρνετε τη μεγάλη απόφαση να έχετε οπωσδήποτε και σεις, για λίγο έστω, τη γυναίκα σας δική σας. Και κάνετε κατάληψη και απαιτείτε από τον προστάτη της να σας τη στείλει.
Αυτός, αφού σας απολαύσει πρώτα πεσμένους στα γόνατα για μέρες να τον παρακαλάτε, σας τη στέλνει.
Αμέσως εσείς τότε τη ρίχνετε στο κρεββάτι και κάνετε έρωτα μαζί της.
Όταν χύσ---, αυτή σηκώνεται γρήγορα και τραβάει πάλι για τον αγαπητικό της χωρίς ούτε να σκουπιστεί πρώτα καλά καλά. Σκουπίζεται καθ’ οδόν προς τον -μόνιμο ελέω υμών- γαμ-- της . Και την ευνοείτε και σεις αυτή τη γρήγορη φυγή της και το ενώπιον όλων σκούπισμά της, γιατί αυτό θα είναι μια απόδειξη για την κοινωνία που γελάει μαζί σας τόσα χρόνια, πως μέσα στα χιλιάδες πηδήματα που έγιναν μέχρι τότε στη νόμιμη γυναίκα σας, το ένα έγινε από σας.

Γεια σας φοιτητές και σπουδαστές-αλήθεια,κανείς δε θα πει για σας πως παραβήκατε το νόμο…
Ένας από κείνους που γελάει με τα θλιβερά καμώματά σας.

non journalist* είπε...

1ον Το ποστ αυτό ειναι παλιό.
2ον Ατυχες το παράδειγμα.
3ον Αηδίασα βραδιάτικα..

γεια κ χαρα σας μεσιέ